Barbe-Bleue 2011

“Ook bij het koor en de vocale solisten getuigen vaart en esprit van een goed gecultiveerde teamgeest. Net als in Der Rosenkavalier steelt Karin Strobos de show”
Thiemo Wind, De Telegraaf

(…)Bobèche doet iedereen beven, behalve de stoere Boulotte. Mezzosopraan Karin Strobos, vaste kracht van Opera Zuid, geeft haar wellustig en krachtig vorm.
Floris Don, NRC Handelsblad

(…)Temidden van dit geweldige ensemble bloeit als vanzelf een ster op: Karin Strobos, de diva van Opera Zuid. (…) mixt [zij] haar registers gedurfd en optimaal, en dendert zij over de bühne als een volleerde acrobate.
Peter van der Lint, Trouw

(…)geweldigde vocale prestaties van Karin Strobos (als Boulotte) en Joan Ribalta (als Blauwbaard).
Henk Krol, Gaykrant

(…)De rol van boerin Boulotte is mezzosopraan Karin Strobos op het lijf geschreven. Naast haar prachtige stem laat ze ook zien dat ze een groot acteertalent is.
Erik Theunissen, cultuurbewust.nl

(…)”Al kan Karin Strobos er ook wat van als de boerin Boulotte. Haar uitdagende zang rijmt perfect met haar ordinaire, zelfverzekerde spel. Wederom een succesoptreden van de mezzosopraan.
Jordi Kooiman, Place de l’opera

(…)‘Barbe-Bleue’ is een uitstekend werk voor een ensemble en de jonge zangers van Opera Zuid zijn stuk voor stuk zonder uitzondering voortreffelijk. Allen zingen ook opvallend goed Frans. Opmerkelijk de tenor Mark Omvlee, die fantastisch is als de obsessief jaloerse koning Bobèche en de lekker excentriekeKarin Strobos in haar seksuele verlangens als de boerin Boulotte. Er werd met haar gegooid en gesmeten en haar blauwe plekken moeten talloos geweest zijn(…)
Mark Duijnstee, operanederland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>